Gordijnenatelier Roden

Bent u op zoek naar een gordijnenatelier in Roden? GD Gordijnenatelier Drenthe confectioneert gordijnen, embrasses, kussens, spreien, paneel, vouwgordijnen en verder alles wat je nog maar kunt bedenken op het gebied van woningtextiel. Ook uw bestaande gordijnen vermaken wij naar u wens. De gordijnen zijn in elke maat of vorm te verkrijgen.

Oplossingen

Heeft u een schuine muur of plafond, geen probleem. We komen steeds vaker afwijkende raamvormen tegen. Ook hiervoor hebben we een oplossing, voor deze ramen maken we gordijnen met plooi en in verstek. We leveren vouwgordijnen met ketting en koordsysteem. Opgestikte en afgestikte baleinen, aan de voor of achterkant van het vouwgordijn. Wij vinden overal een oplossing voor!

Klanten

Onze stoffen/gordijn collectie wordt toegepast door diverse afnemers in Nederland. Gordijnenatelier Drenthe confectioneert al jaren gordijn en voeringstoffen voor binnenhuis- architecten, woninginrichters, ateliers en projectinrichters in Roden en omstreken. De laatste jaren heeft ons klantenbestand een enorme vlucht genomen en worden onze stoffen ook toegepast in de volgende sectoren;

  • Zorgsector; van verpleeghuis tot tandartspraktijk
  • Hotel- & horecagelegenheden
  • Verfspeciaalzaken
  • Kantoren
  • Theaters/Entertainment/Musea
  • Winkelketens

Staat uw branche er nog niet tussen? vraag naar de mogelijkheden.

GD Gordijnenatelier – Gordijnenatelier Roden

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan, wij werken met korte lijnen en bieden een heel goede service. Alles is bespreekbaar. Wij willen graag met onze klant meedenken om samen een goed en tevreden resultaat te kunnen bieden aan de consument! Ondanks dat wij een klein atelier zijn, kunnen we toch in korte tijd vele “meters”aan, dankzij onze flexibele werkneemsters.

speldenkussen2

contact-banner