Hoe het allemaal begon

GD Gordijnenatelier Drenthe Het is ooit begonnen met EHCO KLM kleding in 1964. Het produceren van werkkleding. Dit bedrijf stopte eind 1998, de toenmalige bedrijfsleider , die het bedrijf overgenomen heeft, is daarna in 1999 gestart met het opzetten van een gordijnenatelier, onder de naam KD Kleding BV. In het begin deden we daarnaast nog wel wat werkkleding. Ook werden er matrashoezen gemaakt voor Koninklijke Auping, en hadden we een speciale lijn voor het confectioneren van kussens.

Na 30 jaar ervaring in de confectie is Greetje Drenth op 26 november 2012 begonnen onder de naam GD Gordijnenatelier Drenthe.

gordijnen_naaien

gordijnen_strijken

Het team

Het GD team bestaat uit een geselecteerde, enthousiasme en flexibele medewerkers die voor een gewenst eind resultaat staan! Onze personeelsleden zijn mensen die er voor gaan! Allemaal hebben ze evenals Greetje al jaren lang ervaring en daarom zijn wij in staat om kwalitatief goede producten te confectioneren!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan, wij werken met korte lijnen en bieden een heel goede service. Alles is bespreekbaar. Wij willen graag met onze klant meedenken om samen een goed en tevreden resultaat te kunnen bieden aan de consument! Ondanks dat wij een klein atelier zijn, kunnen we toch in korte tijd vele “meters”aan, dankzij onze flexibele werkneemsters.

gordijnen_naaien2

gd-bus

Levertijden

De levertijden voor de confectie van gordijnen, vitrages of inbetween bedraagt 1 week.
Voor paneel, vouwgordijnen en schuine gordijnen hanteren we een levertijd van 2 weken.

*Wij verzorgen ons eigen vervoer, want persoonlijke aandacht en korte lijnen vinden we heel belangrijk!